Game Changer: Gorm Heron Worldwide Recognized Thermal Technologist sluit zich aan bij TRS

Gorm reiger

 

Gorm Heron Wereldwijd erkend thermisch technoloog sluit zich aan bij TRS 

Een interview met Mark Kluger, TRS VP Sales & Marketing 

Mark: Uw deelname aan TRS lijkt een doorbraak in de markt voor in situ thermische sanering. hoe denk jij erover? 

Gorm: TRS heeft de expertise om de beste oplossingen te leveren en biedt een complete aanvulling van THERMISCHE TECHNOLOGIEËN: thermische geleidingsverwarming, stoom verbeterde extractie en elektrische weerstandsverwarming. 

Mark: Je bent nu ongeveer 3.5 maand bij TRS. Wat zijn uw indrukken van het bedrijf en zijn mensen? 

Gorm: De sfeer en mensen zijn top. TRS is nu een totaal ander bedrijf dan vijf jaar geleden. Eigenaarschap van werknemers is logisch - het is gemakkelijk om onze doelstellingen op elkaar af te stemmen en doelen te stellen wanneer iedereen echt eigenaarschap heeft. 

Mark: Welke aspecten van de technologieën van TRS vindt u als Chief Technology Officer het interessantst? 

Gorm: Bovenaan de lijst staan ​​de verbazingwekkende opwarmsnelheden en de mogelijkheid om de energie snel en op een veilige manier in de grond te krijgen. Ook is het interessant om de FlexHeater® warmtegeleidingsverwarmingselementen in actie te zien. Ik werk samen met de operationele en engineeringteams om de implementatie te optimaliseren. 

Mark: Waar gaat u uw tijd op richten om het aanbod van TRS te helpen verbeteren? 

Gorm: Het verzamelen van de juiste gegevens om ervoor te zorgen dat we hydraulische en pneumatische bediening hebben, is heel belangrijk. Ik ben van plan om te helpen bij het bouwen van numerieke modellen voor warmtegeleidingsverwarming en stoom-verbeterde extractie, waarbij ik het werkelijke gedrag van de site vergelijk met onze verwachtingen, wat uiteindelijk de kosten voor onze klanten verlaagt. Ook werken we aan duurzamere manieren om sites te verwarmen en om verontreinigingen ter plaatse sneller af te breken. 

One Comment

  1. op maat schrijven

    op maat schrijven

    hulp bij het schrijven van een op maat gemaakt essay.

Reacties zijn gesloten.

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op