Certificatieprogramma voor milieubeveiligingstechnologie

Thermische sanering

Het Environmental Security Technology Certification Program (ESTCP) van het Department of Defense (DOD) selecteerde drieënvijftig nieuwe projecten die in het fiscale jaar 2020 van start gaan. De recente ESTCP-projecten worden beschreven hier),

TRS Group, Inc. (TRS) werkt aan drie van de onlangs aangekondigde ESTCP-projecten. Twee van de projecten zijn gericht op de thermische behandeling van per- en polyfluoralkylstoffen (PFAS). Het derde project richt zich op PFAS-waterbehandeling met behulp van de PerfluorAd-flocculanttechnologie. 

  1. In-situ thermische behandeling van PFAS in de Vadose Zone 

De beoogde regulatoire PFAS-bodemconcentraties kunnen worden bereikt  door bodems te verwarmen tot 400 ° C. Dit ESTCP-project richt zich op toepassen van thermische geleidingsverwarming (TCH) in situ For Verwijdering van PFAS uit bodems in de vadosezone.  

  1. Ex-situ thermische behandeling van PFAS  

Stortplaatsen accepteren momenteel geen honderdduizenden  van kubieke meter PFAS heeft afval in de Verenigde Staten aangetast  Staten. Dit ESTCP-project richt zich op het toepassen van TCH ex situ in PFAS getroffen grondvoorraden.  

  1. Duurzame reiniging van brandbestrijdingssystemen en Afspoelen  

Behandeling met PerfluorAd  

Dit ESTCP-project richt zich op het verwijderen van PFAS van brandweervoertuig spoelen met PerfluorAd, een systeem dat een PFAS-vlok genereert voor daaropvolgende filtratie. PerfluorAd

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op