20 jaar retrospectief

Vermogen en energiedichtheid – Key In Situ Thermal Remediation Parameters

Hoewel thermische sanering in situ zeer effectief is, zijn schattingen van tijd- en energieverbruik essentieel bij het modelleren van de efficiëntie en kosten van sanering. Dit webinar introduceert twee belangrijke parameters: gebruikt om te voorspellen warmte- prestatie:

- Vermogensdichtheid: de parameter die de opwarmsnelheid bepaalt, uitgedrukt als de verhouding tussen het toegepaste vermogen en het behandelingsvolume (kilowatt per kubieke meter)

- Energiedichtheid: de parameter die de vermindering van de concentratie van verontreinigende stoffen voorspelt, uitgedrukt als de verhouding tussen de totale energie die wordt toegepast op het behandelingsvolume (kilowattuur per kubieke meter).

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op