TRS Group bekroond met octrooi voor het combineren van ERH en TCH thermische technologieën

Gepatenteerd lint

 

LONGVIEW, WASHINGTON - Het US Patent and Trademark Office heeft TRS Group (TRS) een octrooi toegekend voor het saneren van PFAS en andere verontreinigingen in bodem en grondwater door integratie elektrische weerstandsverwarming (ERH) en warmtegeleidingsverwarming (TCH) in hetzelfde boorgat. ERH zorgt voor een superieure stroomtoevoer naar de ondergrond, terwijl TCH temperaturen tot 400 graden Celsius in de bodem kan genereren.

"Door deze robuuste technologieën te combineren, kunnen we verontreinigingen zoals PFAS, ook wel 'forever chemicaliën' genoemd, behandelen op diepe, complexe locaties", aldus Gorm Heron, Chief Technology Officer van TRS.

“Felicitaties aan ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam met het ontvangen van een octrooi voor de HybrideVerwarmer, ”Zei Brett Trowbridge, CEO van TRS. "Het samen toepassen van deze technologieën verlaagt de kosten en verbetert de duurzaamheid van het oplossen van complexe verontreinigingsproblemen."

TRS is een milieusaneringsbedrijf (ESOP) dat eigendom is van de werknemers en joint ventures heeft in Europa, Brazilië en China. Met behulp van onze thermische saneringstechnologieën hebben we meer dan 160 sites gereinigd. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam optimaliseert de energielevering en richt zich op het verduurzamen van thermische saneringstechnologieën. Neem voor meer informatie contact op met Mark Kluger op mkluger@thermalrs.com.

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op