Vraag en antwoord medewerker Spotlight: Amy Wagner

Amy Wagner

TRS Group praatte onlangs met Amy Wagner over de uitdagingen en beloningen van optreden thermische sanering internationaal werken en wat haar aantrok in de milieu-industrie.

Positie: Internationale projectingenieur

Locatie: Chicago

TRS-ambtsperiode werknemer-eigenaar: Zes jaar

Specialiteiten: Werken in Europa, elektrische weerstandsverwarming (ERH) technologie

Onderwijs: Bachelor of Science in Chemical Engineering van de University of Nevada-Reno

TRS-groep: Op welk ding was je het meest trots tijdens je tijd bij TRS?

Amy Wagner: Absoluut het werk dat we in Europa hebben gedaan. Toen ik vier jaar geleden voor het eerst bij het Europa-team kwam, hadden we één project waaraan we werkten en één project dat werd gecontracteerd. Vanaf dat moment hebben we echt een team opgebouwd, evenals een team van partnerbedrijven. We zijn dit jaar op het punt gekomen dat we twee projecten tegelijkertijd hebben op het Europese continent, wat een primeur voor ons is en erg spannend. Het uitbouwen van de Europese markt en het Europese team en proberen een basis te leggen voor toekomstig succes in Europa is waar ik het meest trots op ben bij TRS.

TRS-groep: Wat is het meest bevredigende aspect van uw baan?

Amy: In staat zijn om een ​​gevoel van voldoening te voelen door niet alleen een systeem te ontwerpen dat zeer technisch is en in staat te zijn om de vaardigheden te gebruiken die ik echt op school heb geleerd en die dagelijks toegepast te zien op het werk, maar ook dat we proberen te komen in en beter het gebied en het milieu en beter het lokale ecosysteem en verwijder deze dingen die potentieel gevaarlijk en schadelijk kunnen zijn voor onze natuurlijke wereld.

TRS-groep: Wat trok u aan op het gebied van thermische sanering?

Amy: Het feit dat ik elke dag binnen kan komen en deze dingen kan gebruiken die ik naar school ging om te leren. Ik denk dat er maar heel weinig ingenieurs zijn die dat in hun werk hebben. Om nog steeds mijn thermodynamica schoolboeken om naar bepaalde vergelijkingen te verwijzen voor het ontwerpen van deze systemen vind ik het leukst. In eerste instantie horen over de wereld van thermische sanering en er zich toe aangetrokken voelen, dat was de crux. Ik was al snel klaar met studeren en hoorde over al deze dingen die ik tijdens mijn vier jaar daar had geleerd. Ik was in staat om naar thermische sanering te kijken en te zeggen: 'Dit zijn de dingen waar ik echt over heb geleerd en dit is echt techniek die ook iets goeds doet voor de wereld.'

TRS-groep: Dus je had op de universiteit geleerd over thermische sanering?

Amy: Niet specifiek thermische sanering. Ik had geleerd over een aantal traditionele saneringsbenaderingen zoals pump and treat. Dingen kunnen gebruiken als chemisch ingenieur zoals vloeistofdynamica-cursussen en warmte- en massaoverdracht en je thermodynamica en al die kernlessen van chemische technologie samenbrengen in een carrière, is wat voor mij erg aantrekkelijk is aan thermische sanering.

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op