TRS Group omarmt thermische saneringsgaranties

Garanties bieden klanten zekerheid over kosten en tijd, waardoor het risico aanzienlijk wordt verminderd. Dat gezegd hebbende, is het moeilijk om niet met je ogen te rollen als een saneringsverkoper claimt een garantie te bieden. Welk bedrijf zou tenslotte zo dom zijn om zijn geld op het spel te zetten, als bodem- en grondwatersanering zo moeilijk zijn? Het antwoord is TRS Group (TRS).

We hebben zoveel vertrouwen in onze robuuste verwarmingstechnologieën en onze werknemers-eigenaren (TRS is een ESOP) dat we garanties hebben geboden op meer dan 75% van onze projecten. Bovendien hebben onze garanties echte tanden, omdat we een aanzienlijk deel van ons geld in gevaar brengen. De zorgwekkende bestanddelen (COC's) zijn meestal gechloreerde ethenen en organische stoffen uit het benzinegamma.

Hier is hoe het werkt. We herzien het conceptuele locatiemodel om de distributie en concentraties van de COC's, de locatiestratigrafie, de behandelingsvolumegeometrie en de grondwatersnelheid door de behandelingszone te begrijpen. Vervolgens bespreken we met onze klanten hun doelen en doelstellingen.

Aangezien TRS risico neemt door een garantie aan te bieden, en aangezien risico de prijs bepaalt, variëren de kosten van onze garanties als functie van het risico. Typische garantiepremies zijn 15 tot 30% van de verschuldigde vergoedingen TRS. Variabelen die van invloed zijn op de prijsstelling zijn onder meer:

  • Bodemdoelen, grondwaterdoelen of beide
  • De specifieke COC's
  • Prestatieboetes (bijv. Schadevergoeding als het project niet op een bepaalde datum is voltooid)
  • Hoe u het succes van de sanering meet (bijv. Elk monster moet aan het doel voldoen, een steekproefgemiddelde moet het doel bereiken, 95% bovengrens van betrouwbaarheid, enz.)
  • Inhoudpercentage om de garantie af te dwingen
  • Scope-splitsing (dwz identificeren van de partij die verantwoordelijk is voor het betalen voor dampbehandeling, bevestigende bemonstering en energie)
  • Verspreiding van verontreinigende stoffen buiten het behandelingsvolume
  • Nabijheid van de bemonsteringslocaties tot de periferie van het behandelingsvolume
  • Snelheid van het grondwater

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom TRS niet op alle projecten garanties zou bieden. Meestal heeft het te maken met de concentratiedoelen voor de specifieke COC's. Het is bijvoorbeeld niet haalbaar tegen een redelijke prijs om verbindingen met een lage vluchtigheid, zoals PCB's of koolteerbestanddelen, tot bijna niet-detecteerbare niveaus te verwijderen.

TRS heeft tot op heden 44 projecten gegarandeerd. We hebben de doelen 100% van de tijd gehaald.

Indien u meer gedetailleerde informatie wenst, neem dan contact op met TRS op info@thermalrs.com.