Casey Thomas: Project- en magazijnassistent

Casey Thomas vertelt hoe het is om te werken in het TRS-magazijn in Indianapolis, waar bedrijfsapparatuur wordt onderhouden en gehuisvest, en waar een sterke werkgezinssfeer heerst.

Positie: Project & Magazijn Medewerker

Locatie: Indianapolis

TRS werknemer-eigenaar jaar ingehuurd: 2020

Specialiteit: Logistiek

TRS-groep: Hoe ziet jouw werkomgeving eruit als een van de weinige medewerkers bij TRS die op kantoor werkt en niet op afstand?

Casey Thomas: Het magazijn is elke dag een ander avontuur. Er zijn dagen dat het de normale bemanning is van Tony, Mike, Ted en ikzelf, en andere dagen dat er personeel van over de hele plaats op bezoek komt. Het geeft me de mogelijkheid om relaties op te bouwen met collega's die ik normaal niet dagelijks zou zien.

TRS-groep: Wat vind je leuk aan werken bij het TRS magazijn?

Casey: Ik word betrokken bij bijna alle aspecten van TRS, van het werken met de QSAT (kwaliteit, veiligheid, middelen en training) team, veel mensen van operations, helemaal tot accounting en HR.

TRS-groep: Op welk ding was je het meest trots tijdens je tijd bij TRS?

Casey: Een sterke steunpilaar zijn voor Tony (Strati, Warehouse & Equipment Manager) en zich vestigen in deze nieuwe rol bij TRS. Er was een behoorlijk grote leercurve, aangezien ik niets wist over het milieugebied voordat ik aan boord kwam, en dit was een nieuwe ondersteunende functie binnen het bedrijf. We hebben de zaken uitgezocht en zitten nu in een echt goede groove.

TRS-groep: Wat is het meest bevredigende aspect van uw baan?

Casey: Wetende dat ik hier ben als een hulpmiddel voor niet alleen het magazijnpersoneel, maar het hele personeel. Als ik mensen kan ondersteunen om hen te helpen succesvol te zijn, dan zijn we allemaal succesvol.

TRS-groep: Wat trok je aan in de? milieusanering veld?

Casey: Eerlijk gezegd wist ik niets van dit vakgebied af voordat ik met TRS begon. Ik leer elke dag iets nieuws en ga met veel plezier naar mijn werk. Er is veel kennis en ervaring onder de magazijnmedewerkers en ze staan ​​altijd te popelen om mij dingen bij te leren, ook al wil ik het niet weten!