Internationale zakelijke relaties opbouwen tijdens een wereldwijde pandemie

AFFF-systeem opruimen

In 2012 startte TRS Group (TRS) een zoektocht naar Europese zakenpartners om te helpen bij de uitbreiding van onze in-situ thermische saneringsdiensten. Kort daarna vormden TRS en onze partners de European Thermal Alliance, waaronder Cornelsen Umwelttechnologie GmbH (Cornelsen) uitvoering van projecten in Duitsland. Cornelsen verleende veldondersteuning voor ons onlangs voltooide project in Wiesbaden, Duitsland.

In het voorjaar van 2018 toonden Martin Cornelsen, Jurgen Buhl en Quentin Hume van Cornelsen interesse in TRS om de perfluorAd® technologie naar Noord-Amerika. PerfluorAd is een plantaardig materiaal dat zich bindt aan per- en polyfluoralkylstoffen (PFAS) in water, waardoor een gemakkelijk gefilterd deeltje wordt gevormd. PerfluorAd is uitzonderlijk effectief in het reinigen van AFFF-brandblussystemen, waarbij de PFAS-concentraties routinematig met 99+% worden verlaagd. Vervolgens heeft Cornelsen TRS de exclusieve rechten om de perfluorAd® systeem voor de behandeling van door PFAS beïnvloede brandblussystemen in Noord-Amerika.

De basis van onze relatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en de wens om een ​​effectieve oplossing te bieden voor de behandeling van PFAS. Voorafgaand aan de COVID-19-pandemie ontmoetten TRS en Cornelsen elkaar minstens tweemaal per jaar persoonlijk in de VS en Duitsland. Terwijl we elkaar nu virtueel ontmoeten, blijft onze relatie groeien. Tijdens wekelijkse Microsoft Teams-conferentiegesprekken bespreken we marketing- en operationele kwesties, lopende projecten, waaronder vier door het Ministerie van Defensie gefinancierde onderzoeksprojecten en toekomstige kansen. Verder organiseren we regelmatig technische webinars en telefonische vergaderingen met klanten.

Zoals de meesten, staan ​​we te popelen om onze collega's te vergezellen op technische bijeenkomsten. Battelle en andere conferenties hebben onze abstracts geaccepteerd voor platformpresentaties.

Hoewel Covid-19 zeker grote uitdagingen met zich meebrengt, is het onderhouden van zakelijke relaties niet alleen mogelijk, maar gelijkgestemde mensen kunnen die relaties ook laten bloeien.

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op