Een brief van de Noordpool: het geschenk van PFAS-verwijdering

Een beschermende afdekking beschermt een FlexHeater-locatie op Eielson Air Force Base nabij North Pole, Alaska, waar TRS PFAS-saneringsdiensten uitvoert op een ex-situ bodemvoorraad.

Een beschermende afdekking beschermt een FlexHeater-locatie op Eielson Air Force Base in de buurt van North Pole, Alaska, waar TRS PFAS-sanering heeft uitgevoerd in een ex-situ bodemvoorraad.

We ontvingen dit jaar vroeg een cadeau in North Pole, Alaska, op slechts een sledetocht verwijderd van Eielson Air Force Base (Eielson AFB), waar TRS Group (TRS) zijn gepatenteerde FlexVerwarmer® thermische saneringsdiensten het verwijderen van per- en polyfluoralkylstoffen (PFAS) uit een ex-situ bodemvoorraad.

Hoewel het buiten verschrikkelijk weer was, met temperaturen tot -39° Celsius, bedroeg de voorraad gemiddeld 414°C met een maximumtemperatuur van meer dan 480°C, een ideaal bereik voor PFAS-verwijderingsefficiënties van 99.998%.

In 2020 heeft het ministerie van Defensie (DOD) TRS en zijn co-performers drie PFAS-behandelingsprojecten toegekend die zijn gefinancierd door de Certificeringsprogramma voor milieubeveiligingstechnologie (ESTCP), waarvan er twee gericht waren op thermische desorptie van PFAS uit de bodem. Paragon Professional Services, LLC leidde het Eielson AFB-project met Brown University en TRS als co-performers. 

Met vrede en vreugde,

Mevrouw Claus

Voorlopige resultaten van PFOS
Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op