Warmtegeleidingsprojecten met een internationaal bereik

Een bovenaanzicht van TRS Doxor's eerste warmtegeleidende verwarmingsproject in Brazilië.

TRS Doxor gebruikt FlexHeater warmtegeleidingsverwarming om zware oliën te verwijderen op een locatie in Brazilië.

Sinds september 2000 heeft TRS Group (TRS) meer dan 150 sites gesaneerd door toepassing van onze OptiFlux® elektrische weerstand verwarming (ERH) diensten. Volgens een recent artikel van Horst et al. 2021, dit is ongeveer een kwart van alle uitgevoerde thermische saneringsprojecten wereldwijd.

Als de erkende leider in ERH en met zoveel succes, waarom toevoegen? warmtegeleidingsverwarming (TCH) naar onze mogelijkheden? Het antwoord is dat TCH ons in staat stelt onze klanten thermische oplossingen te bieden voor verbindingen die we voorheen niet konden behandelen. Verder bevat ons ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, vooruitgang in materialen, wat heeft geresulteerd in tal van voordelen:

  • In Alaska saneren we een met PFAS beladen bodemvoorraad, het eerste dergelijke project ter wereld. De gemiddelde bodemtemperatuur ligt boven de 370°C, met sommige sensoren boven de 460°C. PFAS-sanering is misschien wel de grootste uitdaging in onze sector en zal waarschijnlijk nog minstens tien jaar duren.
  • In Brazilië gebruiken we ons eerste TCH-systeem op een locatie met zware oliën.
  • We hebben FlexHeaters geïnstalleerd die tot 250 voet lang zijn bij een USEPA-regio 2 Superfund-site, waar verontreinigingen diep onder een productiefaciliteit worden behandeld. We plaatsten de kachels in boorgaten met een kleine diameter, geboord met mini-sonische rigs.
  • We zullen binnenkort onze FlexVerwarmer® diensten in Oost-Europa voor de behandeling van semi-vluchtige organische stoffen (SVOC's) bij temperaturen rond 300o. Tot de verontreinigingen behoren PAK's, TPH's en andere SVOC's.

TRS breidt uit naar nieuwe landen met nieuwe technologieën, waaronder TCH. 

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op