Zal inpakken: bouwtechnicus

Zal inpakken

TRS belde Will Pack, een van onze bouwexperts, op zijn projectlocatie in Los Angeles County om te zien hoe hij zich aanpast aan het bedrijf en de werkplek die hij zijn 'baby' noemt.

Positie: Bouw technicus

Locatie: Los Angeles

TRS Medewerker-Eigenaar Jaar gestart: 2020

Specialiteiten: Leidingen en sanitair; waterleiding constructie; technisch inzicht; site beheer

Onderwijs: Associate's Degree in Computer Science van Los Angeles Trade Technical College

Zal inpakken: TRS is uniek. Ik heb hier dingen meegemaakt die ik bij geen enkel ander bedrijf heb meegemaakt.

TRS-groep: Dat is goed om te horen. Dus je hebt op één locatie gewerkt tijdens je tijd bij TRS. Waar is het?

Will: Het is in Los Angeles County.

TRS: En hoe is die ervaring geweest?

Will: Vanaf het allereerste begin was mijn ervaring bij TRS geweldig.

Dus even iets over mijn achtergrond. Ik werkte vroeger voor een bedrijf dat pijpleidingen maakte om waterleidingbreuken hier in Californië te repareren. Het was leuk, fysiek werk. Het enige is dat ze ons niet het hele jaar aan het werk konden houden. Ze betaalden ons veel, maar we werkten maar zes maanden en daarna waren we zes maanden vrij.

Tijdens mijn downtime heb ik gesolliciteerd bij TRS.

Melanie (Campbell, HR Manager) belde me op een ochtend en zei dat ze wilde praten. Ik hield van haar energie, dus nam ik een paar dagen vrij en ontmoette Lynette (Stauch, Senior Project Manager) in New Mexico. Ik hield echt van haar persoonlijkheid en hoe ze me, terwijl we zaten te praten, me vragen stelde over mijn leven. Ze wilde meer weten dan alleen mijn vaardigheden.

Dus ging ik terug naar Californië en deed een dagelijks gebed over het werken voor TRS. Toen kreeg ik nog een telefoontje en ontmoette ik Patrick (Joyce), Projectmanager) en Doug (Seiler, Senior Engineer). We gingen zitten, lunchten en praatten. Ik hield echt van die jongens. Ik had al een paar weken niets van ze gehoord en ik belde en sms'te Patrick. Ze belden en zeiden dat ze vooruit wilden.

Toen ik eenmaal ter plaatse was, heeft Patrick me opgeleid. Hij heeft me zoveel dingen geleerd over wat we hier bij TRS doen en hoe we ze doen. Er zit zo'n schat aan kennis in Patrick en Doug. Ze hebben me zoveel geleerd.

Mijn hele leven ben ik een soort wetenschapsnerd geweest. Ik bedoel, ik heb niet het witte spul in mijn mondhoeken, de zakbeschermer en de dikke bril, maar ik ben altijd een wetenschappelijk man geweest. Het is op zich al een beloning voor mij om in de milieu-industrie te zijn. Ik zou kunnen doen wat ik wil in de wereld, en ik voel me het meest beloond dat ik iets doe om het milieu en de gemeenschap te helpen. Sindsdien heb ik zoveel geleerd over milieusanering en -sanering.

Elke dag denk ik erover na wat ik zou kunnen doen om deze sites sneller te herstellen. Dat vind ik zo leuk aan deze functie. Het houdt mijn gedachten de hele tijd bezig. Ik ben het type persoon waarbij ik niet alleen ergens wil staan ​​en geld wil verdienen. Ik wil iets zinvols doen.

Voor het universum dat me naar dit veld en bedrijf leidt, ben ik dankbaar. Het is echt een zegen.

TRS: Waar kom je oorspronkelijk vandaan?

Will: Ik kom oorspronkelijk uit New York. Ik kwam net naar LA om een ​​vriend te bezoeken. Maar ik hield van het weer en ik hield van het schoolsysteem.

Ik heb een diploma in informatica behaald aan een junior college. Dat, en verliefd worden op motorrijden, heeft me ertoe aangezet om in Californië te blijven.  

"Voor het universum dat me naar dit veld en dit bedrijf leidt, ben ik dankbaar. Het is echt een zegen."

TRS: Op welk ding was je het meest trots tijdens je tijd bij TRS?

Will: Het enige waar ik het meest trots op ben, is dat deze site mijn baby wordt.

Ik weet niet of dit telt, maar Patrick heeft me zoveel laten zien dat ik de hele zaak kan runnen en anticiperen op mogelijke problemen, en dat geeft veel voldoening. Patrick heeft een geweldig vermogen om u te laten zien hoe het hele systeem werkt. Patrick is mijn engel hier.

Ik wil dat het is alsof Patrick er niet is, ik zijn ogen en oren en handen ben. En zonder twijfel heeft hij me daartoe opgeleid.

Patrick en Lynette behandelen me als familie. En alle anderen ook. Iedereen is er zo voor me geweest. In mijn eerste jaar bij TRS heb ik een aantal mensen verloren aan COVID. Mijn leven thuis ging door een moeilijke periode. Maar iedereen is er voor me geweest.

Patrick en Lynette zijn twee van de beste mensen met wie ik ooit in mijn leven heb gewerkt.

TRS: Wat is het meest bevredigende aspect van uw baan?

Will: Er zijn eigenlijk een paar dingen. Een daarvan waar we het eerder over hadden, is precies wat ik elke dag doe om het milieu te helpen. Dat is waarschijnlijk 70-80 procent van het plezier dat ik haal uit wat ik doe.

Het andere is dat TRS me als een familielid heeft behandeld, niet alleen als een werknemer.

Lynette zal me bellen en over alles met me praten. Meestal gaat het niet eens om werk. Ze belt en vraagt ​​hoe het met me gaat. Ze vraagt ​​me wat er met me aan de hand is. Lynette is een familielid voor mij sinds ik hier begon te werken.

Zo praat ze tegen me - alsof wat ik doormaak er echt toe doet voor haar. Toen mijn moeder langskwam en Lynette dat zag - behalve dat ik mijn gezin met dingen ging helpen, nam ik geen tijd vrij - vroeg ze wat ze kon doen om te helpen. Ze gaf me middelen waar ik hulp kon vinden. Ik heb nog nooit een baan gehad waar de mensen zoveel zorg toonden voor mijn geestelijke gezondheid.

Hoe kon ik daar niet gepassioneerd over zijn? Iets doen waarvan ik denk dat het de moeite waard is. En dat is een groot probleem voor mij.

TRS: Wat trok je aan in het vakgebied milieusanering?

Ik ben altijd aangetrokken geweest door wetenschap. Mijn eerste ervaring op milieugebied was bij het andere bedrijf waar ik vroeger werkte. Toen ze me in dienst namen, had ik helemaal geen ervaring in de milieusector. Maar door met hen te werken, heb ik kunnen zien wat er aan de hand is met de infrastructuur van ons land. Waar we ons water halen. De elektriciteit die ondergronds loopt. Dat soort dingen. Dus dat bracht me ertoe om te zeggen dat dit een industrie is waar ik deel van uit wil maken.

In mijn vorige baan was ik meer een arbeider. Bij TRS heb ik geleerd hoe alles werkt. Nu ben ik volledig hands on en help ik bij het managen van grote projecten. Het is een zegen om een ​​beroep te hebben dat me interesseert en uitdaagt. Er is een groot verschil tussen gewoon werken en iets doen waar je passie voor hebt.

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op