AFFF Cleanout-uitdagingen en oplossingen

Waterig filmvormend schuim (AFFF) verwijderen en reinigen van een brandweerwagen met PerfluorAd. De linker foto toont de eerste spoelbeurt met PFAS-rijk water. Op de rechterfoto zie je AFFF die uit een schuimwagen loopt. 

PFAS, een bestanddeel van waterig filmvormend schuim (AFFF), is anders dan de verontreinigingen die we de afgelopen 30 jaar hebben behandeld. Op de website atriplef.com, bespreken we hoe dit onze oplossingen beïnvloedt, vooral wanneer we voor de uitdaging staan ​​om AFFF uit brandweervoertuigen en -uitrusting te verwijderen. De webpagina raakt aan:

  • PFAS-eigenschappen die het lastig te behandelen maken (inclusief oppervlaktekorsten)
  • Het perfluorAd® spoelmiddel, dat PFAS . oplost en mobiliseert
  • Hoe PFAS uit brandweervoertuigen te verwijderen?
  • Behandeling van hoge concentraties PFAS in het spoelwater
  • Potentieel voor rebound na behandeling 

In dit gerelateerde artikel we tonen de resultaten van het reinigen van vijf voertuigen.

Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op