Projectbord Snapshots

Cumulatief behandeld volume

Ik begon twee jaar geleden voor TRS te werken, met de nadruk op thermische modelkalibratie. Ik werk nauw samen met het technische team om de voorspellingen van thermische modellen te vergelijken met de werkelijke veldresultaten.

Sinds het begin van mijn stage ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in milieuwerk. Ik bekijk de lessen die ik op school volg nu door een andere bril. Ik heb de kennisbasis die ik aan het ontwikkelen ben kunnen toepassen op toepassingen in de echte wereld, zoals dampbehandeling met een gaswasser en korrelige actieve kool. Deze stage-ervaring heeft me geholpen om meer uit mijn universiteitservaring te halen. Mijn stage heeft mijn kennis en ervaring op milieugebied aanzienlijk vergroot.

Erica Seiler
Erica Seiler

Ik heb vooral genoten van het leren gebruiken van de analytische tools die TRS heeft ontwikkeld om voorspellingen van thermische modellering te vergelijken met projectprestaties. Het viel me op om meer te weten te komen over het volume van de voltooide projecten en de vermindering van de concentratie van verontreinigingen die door het bedrijf werd bereikt. Ik blijf onder de indruk van de hoeveelheid data die wordt verzameld en geanalyseerd.

Na voltooiing van een project vergelijkt TRS de modelvoorspellingen met de veldresultaten voor meer dan 70 parameters, waaronder:

  • Vervuilingspercentage reductie
  • massale verwijdering
  • Vermogensdichtheid
  • Energiedichtheid
  • Duur

Hierdoor kan kalibratie van thermische modellering worden uitgevoerd sinds TRS begonnen in september 2000, na 2.5 miljoen kubieke meter grond te hebben behandeld in 161 voltooide en lopende projecten.

Cumulatieve projecten voltooid en lopend