Susan Avritt: Projectmanager

In haar vrije tijd is Susan graag buiten, vooral op het water.

Susan Avritt, PE, PG, projectmanager, vertelt over haar overstap van milieuadvies naar TRS, en waarom het
lonend om met thermische technologie te werken.

Positie: Projectleider

Locatie: Asheville, North Carolina

TRS werknemer-eigenaar maand en jaar begonnen: februari 2020

Specialiteiten: Geologie, hydrogeologie, techniek

Onderwijs: Bachelor in Civiele Techniek en Master in Hydrogeologie van Clemson University

Susan Avritt: Ik heb 18 jaar in consulting gewerkt en kwam toen aan de kant van de technologie-implementatie. Als een
consultant, ik werkte aan hetzelfde project. Na 16 jaar hebben we eindelijk ERH (elektrische weerstand
verwarming) met TRS. Ik was toe aan een verandering van consulting. TRS had een andere projectmanager nodig, dus ik dacht: "Oké, dat zou ik kunnen doen."

Ik hou van thermische sanering omdat je een site echt kunt opruimen. Sommige andere hersteltechnologieën kosten jaren en jaren. Thermische technologie is niet voor elke locatie de geschikte technologie, maar op de juiste locatie kan het u echt naar het eindpunt brengen, en dat geeft voldoening. Het is lonend om het risico van een klant uit te sluiten en hem een ​​schone site terug te geven.

Susan Avritt, projectmanager bij TRS, poseert met haar hond Gunnison.
Susan poseert met haar hond Gunnison.

TRS-groep: Hoe ben je bij TRS terechtgekomen?

Susan: Mark Kluger (Vice President Sales & Marketing) belde en zei dat TRS een projectmanager had geopend en vroeg of ik geïnteresseerd was. Ik ken Mark sinds het begin van mijn adviesdagen. We hebben gewoon een beetje contact gehouden en we zouden elkaar op conferenties zien. We hadden een redelijk goede verstandhouding, dus ik denk dat hij aan mij dacht toen deze vacature vrijkwam.

Ik begon bij TRS in 2020, vlak voor COVID – letterlijk vlak voor COVID. Ik vloog eind februari 2020 naar het TRS-magazijn in Indianapolis voor een onboardingweek. ik ontmoette Greg Ridder (voormalig V&G-manager en
huidige PerfluorAd Operations Manager) en iedereen in het TRS-magazijn en toen viel de wereld stil. Gelukkig is TRS een virtueel bedrijf. Op afstand werken was even wennen, maar ik vind thuiswerken heel fijn.

TRS: Op welk ding was je het meest trots tijdens je tijd bij TRS?

Susan: Drie projecten in Europa doen tijdens COVID was nogal wat - gewoon al deze complexiteiten doornemen. Het was leuk om het bedrijf te helpen begrijpen hoe we in Europa kunnen werken. Het is geweest
uitdagend, maar leuk.

TRS: Waar bevonden deze projecten zich?

Susan: Duitsland, Frankrijk en Schotland.

We hebben veel hulp gehad van onze regionale partners. Je begint aan deze dingen en vraagt ​​je af hoe ze in godsnaam zullen werken, maar we hebben het gewoon voor elkaar gekregen. TRS doet het ontwerp en de engineering en onze partners doen de logistiek en het hands-on werk. De Colas omgeving jongens zeiden dat TRS het brein is en zij de handen. Ze zijn ook de clientinterface, die taalbarrières helpt overwinnen.

We hebben drie lopende projecten in Europa – in Frankrijk, Italië en België.

In haar vrije tijd is Susan graag buiten, vooral op het water.
In haar vrije tijd is Susan graag buiten, vooral op het water.

TRS: Wat is het meest bevredigende aspect van uw baan? 

Susan: Zoals we eerder hebben besproken, geeft het voldoening om klanten te helpen hun sites op te ruimen en ze zover te krijgen dat ze bijna klaar zijn voor hergebruik.

Onze technologieën kunnen in zeer korte tijd verontreinigingen verwijderen. Dat is best verbazingwekkend dat we binnen een jaar kunnen in- en uitstappen. Milieuwerk is meestal zo traag, dus het is opmerkelijk dat we zo snel kunnen in- en uitstappen.

Ik kom uit consultancy en weet hoe lang het kan duren als ik andere strategieën en technologieën gebruik.

TRS: Wat trok je aan in het vakgebied milieusanering?

Susan: Ik ben opgegroeid als een natuurnerd. Ik hou van water, alles wat water is. Op de universiteit was civiele techniek logisch. Ik maakte een reis naar Colorado en woonde een zomer in Vail. Terwijl ik daar was, dacht ik: "Wauw, geologie." Ik wilde mijn hoofdvak veranderen in geologie, maar ik was al te ver. Toen vond ik de niche van hydrogeologie.

Ik was een jonge milieuactivist. Mijn passie is zo'n beetje geëvolueerd. Hydrogeologie is wat ik erg leuk vind om te doen. Het is wetenschap en techniek en de natuur.