TRS Group ontvangt Amerikaans octrooi voor de OptiFlux-elektrode

Gepatenteerd lint

LANGZICHT, WA - De US Patent and Trademark Office (USPTO) heeft TRS Group (TRS) een patent verleend voor het OptiFlux-elektrodebevochtigingssysteem, dat wordt gebruikt om TRS's te optimaliseren elektrische weerstand verwarming (ERH) systeem.

ERH is een robuuste grondwater- en bodemsaneringstechnologie die doorgaans meer dan 99% van de vluchtige organische stoffen (VOS) uit de ondergrond verwijdert. ERH gebruikt de natuurlijke weerstand van aardmaterialen tegen elektriciteit om warmte te genereren, waarbij de vloeistof en geabsorbeerde verontreinigingen worden omgezet in dampen, die TRS verwijdert en aan de oppervlakte behandelt. TRS heeft wereldwijd meer dan 180 ERH-projecten voltooid.

Daniel Oberle, Vice President of Engineering bij TRS, verklaarde: “TRS biedt een ongeëvenaard vermogen om stroom naar de ondergrond te leiden. Onze technische, ontwerp- en operationele medewerkers hebben een methode ontwikkeld om de elektrodeprestaties en vermogensafgifte te verbeteren, waardoor TRS's worden gemaakt OptiFlux® saneringsdiensten efficiënter en duurzamer.”
 
TRS is een 100% werknemer-eigendom (ESOP) milieusaneringsbedrijf met joint ventures en partnerschappen in Europa, Brazilië en China. Gebruikmakend van onze gepatenteerde thermische sanering en patent aangevraagd perfluorAdTM technologieën hebben we meer dan 180 sites schoongemaakt. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam optimaliseert de energielevering en richt zich op het verduurzamen van saneringstechnologieën. Voor meer informatie bezoek https://www.thermalrs.com of neem contact op met Mark Kluger via: mkluger@thermalrs.com.
Een schatting nodig

Een schatting nodig?

Neem vandaag nog contact op