TRS blinkt uit op CVOC-locaties met goedkope, duurzame oplossingen

ERH in Jeffersonville, Indiana

Concurrentie drijft bedrijven, inclusief de onze, ertoe zich te onderscheiden van hun concurrenten. Gebruik makend van warmtegeleidingsverwarming (TCH)TRS Group (TRS) is bijvoorbeeld toonaangevend in de industrie op het gebied van de thermische desorptie van PFAS. We hebben onlangs twee demonstraties op veldschaal voltooid van PFAS bodembehandeling (waarbij een derde project op het punt staat van start te gaan), waardoor de concentraties met meer dan 99.9% worden verlaagd. De meeste van onze projecten omvatten echter het saneren van trichlooretheen (TCE) en tetrachlooretheen (PCE) in krappe formaties nabij stomerijen, chemische fabrieken en andere faciliteiten waar oplosmiddelen worden verwerkt. Gechloreerde vluchtige organische stoffen (CVOC’s) zijn mobiel in de NAPL-fase, oplosbaar en schadelijk, zelfs bij lage concentraties. Bovendien zijn veel brongebieden meer dan 30 meter diep.

Wat maakt de aanpak van TRS ten aanzien van CVOC-sites aantrekkelijk?

  • Meestal behandelen wij gechloreerde oplosmiddelbronnen met behulp van elektrische weerstandsverwarming (ERH) bij temperaturen dichtbij het kookpunt van water. Voor deze toepassingen is ERH doorgaans minder duur dan TCH, omdat ERH het mogelijk maakt om meer vermogen per strekkende meter elektrode toe te passen dan TCH per strekkende meter verwarmingselement toestaat. Meer vermogen resulteert in snellere opwarmtijden, waardoor warmteverliezen worden verminderd en geld wordt bespaard.
  • Onze power control units (PCU's) zijn verkrijgbaar in maten die geschikt zijn voor de toepassing.
  • Op dezelfde manier hebben we onze dampextractie- en behandelingsapparatuur gestandaardiseerd met behulp van modulaire eenheden die overeenkomen met de capaciteiten van de PCU's.
  • Omdat we meer dan 180 projecten hebben voltooid, kunnen we projectvoorbeelden vinden op sites zoals die van u.
  • Onze gekalibreerde modellen bieden vertrouwen in de prijsstelling, omdat ze nauwkeurig de tijd en energie voorspellen die nodig is om uw hersteldoelen te bereiken. Bovendien bieden wij vaak energiegaranties.
  • Wij zijn erop gericht om op tijd en binnen het budget te zijn. Wij hebben een hekel aan verrassingen.

TRS past ERH vaak toe op kleine locaties met totale projectkosten tussen de $ 1 en 3 miljoen, inclusief energie en boren. Vergeleken met de kosten van graafwerkzaamheden en behandeling of verwijdering buiten de locatie zijn ERH-oplossingen behoorlijk aantrekkelijk, omdat ze de aansprakelijkheid voor vervuiling elimineren.

TRS streeft er ook naar om duurzame praktijken te omarmen, die vaak het extra voordeel hebben dat ze de kosten verlagen:

  • ERH-elektroden gebruiken elektriciteit, geen fossiele brandstoffen, wat betekent dat we, indien beschikbaar, duurzame energiebronnen kunnen gebruiken om ze van stroom te voorzien.
  • Onze ontwerpen voor vermogensafgifte resulteren in snellere opwarmsnelheden, betrouwbare energievoorspellingen en kortere bedrijfstijden.
  • Wij ontwerpen onze vermogensregelings- en dampbehandelingsunits met het oog op een lange levensduur. Hun voetafdruk is dus per project klein.
  • Ons R&D-programma heeft geleid tot een vermindering van het gebruik van cement en edele metalen.

TRS blinkt uit in CVOC-saneringen met kosteneffectieve, duurzame en robuuste oplossingen.