TRS blinkt uit op CVOC-locaties dankzij stroomvoorziening en HeatWave-modellering

Opwarmsnelheid versus vermogensdichtheid

Belangrijkste redenen waarom TRS Group (TRS) zo efficiënt is gechloreerde vluchtige organische verbinding (CVOC) getroffen locaties omvatten ons vermogen om stroom in de ondergrond te injecteren en de resultaten te voorspellen.

In principe is in situ thermische sanering (ISTR) van CVOC's een stoomdestillatieproces waarbij we de warmteverliezen in de ondergrond moeten overwinnen om stoomtemperaturen te bereiken. Hoe sneller we stoomtemperaturen kunnen bereiken, hoe lager de warmteverliezen naar de omringende formatie, waardoor de remedie kosteneffectiever en sneller wordt. Misschien wel de belangrijkste ISTR-ontwerpparameter is de vermogensdichtheid, uitgedrukt in watt per kubieke meter.

De energie (kracht maal tijd) die we in de formatie invoeren, is verantwoordelijk voor de continue productie van stoom. De energiedichtheid, doorgaans uitgedrukt in kilowattuur per kubieke meter, is dus de belangrijkste parameter voor het bereiken van de doelstellingen voor concentratiereductie.

Ons HeatWave-model voorspelt warmteverliezen in alle richtingen, suggereert de afstand tussen de elektroden (of verwarmingselementen) en bepaalt de verwarmingsduur en de energie die nodig is om aan de doelstellingen van onze klanten te voldoen, om uiteindelijk een goedkope ISTR-oplossing te bereiken.

Om meer te weten te komen over het belang van vermogensdichtheid, gaan hier. Wilt u meer weten over onze modellering, gaan hier.